Kjøp festivalpass og få med deg vannvittig mye bra teater for en beskjeden pris! Gyldig hele festivalperioden 16.-23.september!

På årets festival kan du få med deg et bredt spekter av uttrykksformer: slampoesi, miming, komedie, kammerspill, fysisk teater, tegnspråkteater, mikroteater, interaktivt teater, monologteater, konserter, lesninger, byvandringer, interaktive opplevelser i byrommet, ny norsk dramatikk og Norgespremiere! Skal du delta på mer enn to arrangement, lønner det seg med festivalpass. 

HVORDAN DET VIRKER:

Ved kjøp av festivalpass får du en billett med promokode. Benytt promokoden til å reservere plass på de forestillingene du vil se. På forestillingen viser du frem plassreserveringen som billett. OBS! Vi har mange små scener i år, så det lønner seg å være tidlig ute med å reservere.

Reserver plass kun på de forestillingene du vet du skal se, så du ikke tar opp en plass som kunne vært brukt av andre. Har du gjort en feil i reservasjonen, send oss en mail.

Ved første besøk til festivalen, mottar du et festivalarmbånd som bevis på at du har festivalpass. 

HVILKE FORESTILLINGER DET GJELDER:

Festivalpasset kan brukes på alle festivalens forestillinger, konserter og arrangementer som er åpne for publikum. I tillegg gir festivalpasset rabattert pris på forestillingen "Buicken" som går på Verket Scene i festivalperioden.