Få med deg Heddaprisvinneren for beste ungdomsforestilling 2017! "We come from far far away" presenteres i samarbeid med Østfold kulturutvikling.  

Inne i det store teltet er det et lite telt, og inne i det lille teltet er det en gutt. Han har reist langt. Han har stort sett reist alene. Han vil vise deg tingene han har med seg. Han vil også fortelle deg hvorfor han reiste, og veien han tok, men han kan ikke fortelle hvordan historien slutter.

We come from far, far away er en teaterproduksjon basert på historier samlet inn på Hvalstad transittmottak for mindreårige asylsøkere i Asker. I stykkets handling følger vi ungdommene Omar og Abdallah på deres flukt fra Aleppo i Syria, frem til en av de ankommer Oslo S. Publikum sitter inne i et telt som blir satt opp på hvert spillested, og handlingen utspiller seg nært, og også blant publikum. 

Materialet i forestillingen er dokumentarisk, og er delt med NIE gjennom samtaler og workshops. Deltagernes historier er vanskelige og utrolige, men som hos ungdommer flest er de fulle av energi, livskraft og håp for framtiden.

MEDVIRKENDE
Alex Byrne (Regi)
Kjell Moberg (Kunstnerisk bistand)
David Hlaváč og NIE (Musikk)
Kateřina Housková og NIE (Scenografi)
Šimon Kočí (Lysdesign)
Jan Sháněl (Tekniker)
Vaclav Kalivoda (Utøver)
Iva Moberg (Utøver)
Robert Orr (Utøver)
Julia Masli (Utøver)

Anbefalt fra 10 år og oppover

Varighet: 1 time