Velkommen til en fest av et show med sirkusartister i verdensklasse! Vi åpner årets NonStopFestival med et spektakulært show du aldri har sett maken til i Moss. Du vil oppleve  magien av gjøglere, balansekunstnere, burlesque dans og slangemennesker på nært hold. 

 

Verket scene forvandles til et sirkus denne kvelden med mystikk og akrobatikk, og prestasjoner vi vanlige dødelige ikke skjønner det er mulig å gjøre. «Må vi få be om den største møjliga tystnad!» Showet er satt sammen av Eskil Rønningsbakken, og skreddersydd for anledningen. Rønningsbakken er kanskje mest kjent som mannen som balanser på kanten av Prekestolen, stående på hendene oppe på en stol eller tre – det er helt vilt det han driver med – men Rønningsbakken har også kontakt med en rekke artister av sitt kaliber. Det er han som har samlet denne truppen som tåler sammenligning med det meste her i verden, og som forhåpentlig vil gi deg en kveld du sent vil glemme.  

Vi benytter også anledningen til å foreta selve åpningen av NonStopFestivalen 2019. Trubadur, Jørund Bøgeberg kommer, en DJ sørger for å ta vare på stemningen under og etter showet, og Verket Scene holder baren for å gi deg en kveld du ikke vil gå glipp av!

 

Vel møtt!

 

Aldersgrense: 18 år