Masterclass med to av Nordens fremste serieskapere

Med manusforfatter Camilla Ahlgren og regissør Per-Olav Sørensen

 

Camilla Ahlgren - manusforfatter eller script editor bak gigantsuksesser som "Broen", "Rederiet" og "Millenium-trilogien", ble koblet sammen med regissør Per-Olav Sørensen ("Nobel", "Halvbroren", "Kampen om tungtvannet") da Netflix skulle gjøre sin første svenske originalproduksjon - TV-serien "Quicksand" – "Størst av alt".

Idag er serien av Netflix sine desidert største ikke engelskspråklige suksesser. Serien er blitt sett av flere titalls millioner seere globalt, og den har gjort et sterkt inntrykk på veldig mange av oss. Serien har høstet strålende kritikker over hele verden, og tar opp vanskelige temaer som skoleskyting, rusmisbruk, destruktive kjærlighetsforhold og spørsmål rundt egetansvar i pressede situasjoner.  Derfor er det en glede å kunne ønske velkommen til en skikkelig masterclass med manusforfatteren og regissøren bak det hele.

Selv om hovedfokuset i denne masterclass vil være rundt "Quicksand", vil det også snakkes om seriene "Broen", "Nobel" og den serien Ahlgren/Sørensen arbeider med nå, "Nemesis" for Viaplay.