Alt er klart for en magisk, interaktiv og unik teateropplevelse med tre kjente stemmer fra barne-tv, og en av pianistene fra «Beat for Beat». Det blir improviserte fortellinger, sanger og eventyr. Improteater på sitt beste.

Etter full jubel for «Plutselig Barneteater» høsten 2018 drar vi i gang nok en sesong. Utgangspunktet for hver forestilling er en kjent fortelling etter forslag fra barna i salen. Tre profesjonelle skuespillere og én pianist lager så alternative versjoner av denne i samspill med publikum.

Hva skjer om Reveenka tar til takke med den første frieren, og reiser til Syden? Kan de syv dvergene starte boyband? Og hva om trollet under brua egentlig bare ønsker seg et nytt sted å bo?

Forestillingene kan binde sammen klassiske barneeventyr og moderne populærkultur som ingen annen teateropplevelse. Det blir eventyr, fortellinger og sanger. Og alt skapes i øyeblikket, så ingen forestilling er lik den forrige!

Dette konseptet passer for oppegående 4-åringer, og barnlige 12-åringer --- og alt i mellom. Men det er heller ikke feil å si at dette passer for hele familien!

 

Med: Henrik Horge, Benedikte Kruse, Andreas Cappelen og Lars Andreas Aspesæter