Du är väl googlebar, lille vän!

Møt Samuel Fröler i en varm komedie om det nye arbeidsmarkedet, der den utbrente videregåendeskolelæreren Birger havner hos en jobb-coach – et yrke som ikke en gang fantes da Birger begynte å jobbe. Coachen vil endre hele Birgers vesen og gjøre ham både twittrende og googlebar.

Birger har elsket jobben sin i 31 år, men nå holder det ikke lenger. Har er en hvit, middelaldrende mann som plutselig risikerer å bli satt på utsiden av samfunnet, og han forstår ikke hvordan det kan ha skjedd. Nå er det nye regler som gjelder, og det er bare å tilpasse seg.
 
Den unge coachen har et tydelig og målbart mål: Å gjøre Birger attraktiv på arbeidsmarkedet. Det skal skje gjennom positive tanker og en ny, moderne dress fra det stilige motehuset Acne. Problemer er at dressen er altfor dyr – Birger har simpelthen ikke råd. Hvordan skal det gå, kommer han i det hele tatt å lykkes med å bygge seg selv opp igjen, og hvordan skal det i så fall skje?
 
Svaret får du i denne høyaktuelle komedien om å klare å overleve på arbeidsmarkedet i dagens Sverige. Mange dagsaktuelle spørsmål belyses: meningen med livet, meningen med arbeidslivet, overfladisk kontra virkelig innhold, aldersdiskriminering, menneskelig kunnskap, teknologisk utvikling, eldre og verdighet.
 

Produksjonen presenteres av Kulturhuset Stadsteatern.

 

Medvirkende:

I rollen: Samuel Fröler

 

Produktionen:

Av: Ylva Lööf

Regi: Ann Petrén

Scenografi og kostyme: Maria Geber

Musikk: Fredrik Meyer

Koreografi: Catharina Allvin