NonStopFestivalen presenterer Norges store nasjonalepos slik du aldri før har opplevd det!

Sandkunstneren Kseniya gjør sin helt egen tolkning av Henrik Ibsens storverk Terje Vigen med spesialkomponert musikk av Geir Meum Olsen.

Som følge av Koronapandemien vil Kseniya opptre via streaming på storskjerm mens resten av fremføringen gjøres live på scenen.

Kseniya Simonova er en sandkunster, vinner av Ukraine’s Got Talent og kunngjort som et internettfenomen av The Guardian. Hun skaper vakre og gripende historier av sand og er den mest sette sandkunstneren på internett. 

Kseniya har fremført sin visuelle kunst over hele verden i mer enn 70 land. Hun har vært invitert til å opptre for kongelige og presidenter - og nå får vi oppleve henne sammen med entertaineren Ole Jacob Lindberg på Parkteateret i Moss. På grunn av restriksjoner ifm pandemien vil Kseniya opptre via streaming.

Ole Jacob Lindberg fremfører diktet fra scenen sammen med lokale musikere satt sammen for anledningen. Musikken er arrangert av orkesteret i samarbeid med Geir Meum Olsen.

Vår nasjonalskatt av Henrik Ibsen får med dette en urfremføring i helt ny drakt. Dette er en begivenhet du ikke vil gå glipp av!

 

Musikere:       Håvard Sunde

                        Bent Erik Axa Thorsnes

                        Håkon Offung

                        Christian Frøland

                        Victoria Sørensen

                        Caroline Sørensen