«Trilogien -Ingen vei tilbake» er en fartsfylt og sjangeroverskridende teaterforestilling, fullspekket av spenning, humor og glede!

Vi følger 22 år gamle Søndre Møller på sin uforutsigbare dannelsesreise gjennom Sør-Amerika. I løpet av tre akter treffer han over 50 forskjellige karakterer som byr på mangt et sprell og mye herlig baluba. 

«Temaer som politisk uro, modenhet, narkotika og kriminalitet blir tatt opp underveis, og Sondre kjemper seg gjennom et spekter av uortodokse situasjoner som er uvant for en typisk naiv, norsk ungdom» -Dagsavisen, Peder Wehn

 

Teaterkompaniet «Snakk om» kan forsikre deg om at dette fyrverkeriet av en fysisk teaterforestilling er noe du sent vil glemme. Gjør deg klar for å binge tre deilige, unge og friske episoder med Netflix-teater. 

Ta med deg tante, fetter, ektemann og unger, dette er moro for alle! 

"Snakk Om» ble etablert i 2018 og har sin base i Moss. Kompaniet strever etter å være et friskt pust i teater- Norge. De siste 3 årene har de produsert og spilt forestillingen «Ingen vei tilbake» som har gjort stor suksess i Moss, gjestet Chateau Neuf i Oslo og Kiev, Ukraina. 

Kompaniet består av skuespillerne, regissørene, manusforfatterne, koreografene, produsentene og inspisientene Frederic Molund Julia Sørensen Mats Gukild

 Master of the cues/tekniker: Mariell Sørensen