Dag Sørås er tilbake med nytt soloshow, og som vanlig hater han det faktumet at han i det hele tatt må kalle det noe. «Ekkokammer» er uansett tittelen, og nordlendingens humor har ikke blitt noe mindre mørk og direkte siden sist. Sørås er fortsatt like ukomfortabel med seg selv som han er med verden rundt seg, men han har også noen nye skyteskiver i bagasjen. Beskrivelsen «anarkohumorist» er mer treffende enn noen gang.

Dag avsluttet nylig sin fjerde sesong av det dagsaktuelle radioprogrammet Sannhetsministeriet på P2 som han har hatt stor suksess med. I oktober 2015 sto han på scenen som første norske standup komiker på Hammersmith Apollo hvor han høstet strålende kritikk fra publikum. Aftenposten har tidligere kalt ham «Et glitrende lyspunkt i en ellers grå norsk standuphimmel» og Haugesunds Avis har beskrevet han som «en av landets fremste scenekomikere». 

Ekkokammer er Dags tredje turné. Han har tidligere vært på veien med med showsuksessene D-Dag Live (2012) og Kognitiv Dissonans (2014).