Billetter kjøpes på vårt billettkontor på Parkteatret Dronningensgate 25 eller her på våre nettsider. Billetter kan også reserveres på tlf: 69 24 15 15.

Billettkontoret har følgende åpningstider:
Mandag – fredag: kl. 11:00 – 16:00 Lørdag: kl. 10:00 – 14:00

Har du kjøpt billett til én forestilling, men ønsker å se flere? Du kan veksle inn billetten og få verdien i rabatt ved kjøp av FESTIVALPASS. Tilbudet gjelder helt fram til festivalen er avsluttet.

Første mann til mølla!
Er det en forestilling du bare MÅ få med deg, så kan du reservere plass til kun kr. 20,- Ta kontakt med billettkontoret.

”Messi og Ronaldo kommer til Moss”…. ville det ha stått i overskriftene hvis det var fotball og ikke teater vi snakket om. For det er faktisk teaterverdenens Messi og Ronaldo som kommer til ”lille Moss”. På Non Stop Festivalen får du oppleve morsomme, fantastiske og spennende forestillinger i verdensklasse. Dette er show på sitt aller beste – dette er teater for ALLE!

Er det en helg du bør sette av og tilbringe i egen by (MOSS!) så er det denne. Nonstop Internasjonale Teaterfestival presenterer hele 20 forestillinger, show og konserter for store og små i løpet av 5 dager.

Kjøper du festivalpass får du med deg all moroa for kun kr 650,- (32,50 kr pr forestilling!)

Alle skal på Non Stop Festivalen….skal ikke du?