Dukkemannen Antero starter på nytt i et tomrom. Der kan han være akkurat den han er, og det blir ikke noe bråk. Men han trenger noen å danse med! Et par sjongleringsballer, kanskje? Eller en kjæreste? Antero er middelaldrende, kortvokst og kommer lett i krangel. Han elsker frynser og sollyset fra lampa. Antero har retninger og punkter å forholde seg til og han kan være hva som helst; en sjonglerende cowboy for eksempel. Det er deilig å få en ny sjanse, begynne på nytt, helt alene. Eller? Hvem er den stemmen? Den rare kvinnen som dukker opp og ikke lar ham være i fred? Hmm... Antero trenger noen å danse med. I avisen finner han kjærester av forskjellig kaliber, bare én passer til ham! Men når hun plutselig ringer på døren får han panikk... Hun heter Andrea og elsker alt i leiligheten hans...

Frida Odden Brinkmann er sjonglør og sirkusartist, og med 1 1⁄2 forener hun figurteater og nysirkus i en underfundig soloforestilling.

Presenteres i samarbeid med Scenekunst Østfold.
Samarbeidspartnere: Spenn, Østfold fylkeskommune, Fredrikstad kommune, Danse- og Teatersentrum og FFUK.
Takk til: Nesoddparken, St. Croix-huset, Studium Actoris, Sirkuslandsbyen/Cirkus Xanti, Maksim Komaro og Måneproduksjoner.

http://www.amazingantero.com